top of page

Per jaar worden er circa 33 Voetjebal-trainingen gegeven. Een wekelijkse Voetjebal-training kost voor ouder en kind samen €11,50 per les en deze duurt 45 minuten. U betaalt eenmalig 35 euro inschrijfgeld, maar voor dat geld krijgt uw kind het officiële Voetjebal-tenue, bestaande uit een shirt en broekje. Voor Voetjebal op Koninklijke HFC (alleen in de zomer) gelden andere voorwaarden, klik hier voor die informatie

Inschrijven gebeurt steeds voor een seizoen, waarbij u telkens per blok van circa 11/12 lessen vooruit betaalt. Wij versturen de factuur echter altijd pas na jullie eerste les, waardoor eigenlijk iedereen bij ons een proefles krijgt. Vond u de les niks, dan ontvangen we graag zsm een mailtje. We verscheuren dan uw inschrijving en zult u ook geen factuur ontvangen.

 

Opzeggen dient per mail uiterlijk 4 weken voor ingang van het nieuwe blok, te geschieden. Hierna wordt €25 administratiekosten gerekend. Bij opzegging binnen een week voor aanvang van de activiteit wordt 50 % van het cursusgeld gerekend. Indien de opzegging plaatsvindt tijdens het blok van tien lessen dan blijft het volledige cursusgeld verschuldigd.

Een proefles kan je doen in een groep waar plaats is, zodat je ook in die groep kan blijven als de les bevalt! Bevalt de proefles dan wordt deze gerekend als de eerste les bij Voetjebal. Voor een proefles ook graag inschrijven via de website, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn en je daarover kunnen berichten.

Bij een teveel aan inschrijvingen hanteren wij een wachtlijst.

 

Komt uw kind op een wachtlijst, dan zullen wij er vervolgens alles aan doen om u zo snel mogelijk alsnog een plek in het programma te bezorgen.

bottom of page